OLE PAI, TEE ENDALE ÜKS MEE SAI

MEESAI
Mee kasutamiseks on mitmeid võimalusi, lisa mett kookidesse, smuutidesse, marinaadidesse, müslidesse – lase fantaasial lennata!
Kiireks ampsuks on aga kõige kindlam – ole pai tee endale üks meesai.
Võta sepik või sai, pane viilud rösterisse, haara vurr ja röstsai ning määri ohtra SIIMITA meega. Lase heal maitsta:)

meemüsli
Müsli, mille valmistamisega saab hakkama igaüks. Tee korraga suurem kogus, nii jätkub seda mitmeks hommikusöögiks. Müsli maitseb hea ka kohupiimakreemiga.
koostisAined
3 sl SIIMITA mett
50 g võid
350 g kaerahelbeid
4 sl kooritud päevalilleseemneid
3 sl tükeldatud pähkleid
4 sl kuivatatud puuvilju
Valmistamine
- Sulata väikeses potis või.
- Sega ahjuplaadil kokku kaerahelbed ja päevalilleseemned, seejärel lisa juurde sulatatud või ja mesi. Sega korralikult läbi.
- Küpseta 175 kraadi juures 15–20 minutit, kuni segu on kuldpruun, küpsemise käigus aeg-ajalt segada.
- Võta müsli ahjust, lisa pähklid ja peeneks tükeldatud kuivatatud puuviljad. Enne söömist pisut jahuta ja lase heal maitsta:)